Home » Pacient cu gripă, în stare critică, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Pacient cu gripă, în stare critică, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
1081 Vizualizari

După cum a transmis astăzi purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Bistrița, cu afecțiuni asociate, care a fost internat inițial la Secția Boli infecțioase cu simptome de pneumonie și care, pe fondul evoluției nefavorabile a stării de sănătate, a fost transferat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă.

”În data de 11 februarie i-a fost recoltată probă de analiză pentru a fi trimisă Laboratorului de analize medicale al Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, unitate care a confirmat prezența virusului gripal de tip A. ”Pacientul este în stare critică, fiind intubat și ventilat mecanic”, se arată în comunicat.

Până acum, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, două persoane au decedat din cauza gripei și alte aproximativ 70 au primit acest diagnostic.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"