Home » Petrecere zgomotoasă la Colibița, ”spartă” de jandarmi în miez de noapte

Petrecere zgomotoasă la Colibița, ”spartă” de jandarmi în miez de noapte

Publicat de Radu SÎRBU
429 Vizualizari

În ultimul sfârșit de săptămână, mai multe persoane au închiriat o pensiune în localitatea Colibița și au organizat o petrecere care a ajuns să tulbure liniștea localnicilor precum și a altor turiști cazați în apropiere.

Deoarece s-a întrecut măsura cu muzica și zgomotul petrecăreților, jandarmii au fost sesizați prin 112 pentru tulburarea liniștii publice din zona respectivă. Astfel, oamenii legii s-au deplasat la locația indicată și le-au pus în vedere participanților la bairam respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicând totodată și sancțiuni în valoare de 1.500 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

În plus, avându-se în vedere faptul că proprietarul pensiunii, o societate comercială, nu a luat toate măsurile pentru ca cei prezenți să nu tulbure ordinea și liniștea publică, ori pentru a împiedica săvârșirea unor fapte de natură contravențională sau penală, jandarmii i-au aplicat și patronului respectivei societăți comerciale în cauză o amendă de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"