Home » (EXCLUSIV) Pensionar din Ilfov venit la tratament la Sângeorz-Băi, spitalizat după ce s-ar fi electrocutat la o partidă de pescuit în satul Cormaia!

(EXCLUSIV) Pensionar din Ilfov venit la tratament la Sângeorz-Băi, spitalizat după ce s-ar fi electrocutat la o partidă de pescuit în satul Cormaia!

Publicat de Radu SÎRBU
2378 Vizualizari

Un apel prin 112, făcut astăzi în jurul orei 13:30, solicita ajutor pentru o persoană electrocutată în satul sângeorzan Cormaia, pentru intervenție fiind direcționate Echipajul de Prim Ajutor SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean cu medic.

Cazul s-a dovedit a unul mai special în sensul că victima a fost găsită în stare de conștiență, dar nu la Cormaia ci la…hotelul ”Hebe” din Sângeorz-Băi. Este vorba de un bătrân în vârstă de circa 70 de ani, din județul Ilfov, venit la tratament în stațiune și care s-ar fi electrocutat la o partidă de pescuit din Cormaia, după care companionii l-au adus înapoi la hotelul unde era cazat. Așa cum spuneam, salvatorii au găsit victima în stare de conștiență, însă cu o marcă traumatică produsă prin electrocutare, fapt pentru care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"