Home » Peste 850 de persoane au fost evacuate în această dimineață de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” după semnalarea unui miros de gaz la acest liceu (VIDEO)

Peste 850 de persoane au fost evacuate în această dimineață de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” după semnalarea unui miros de gaz la acest liceu (VIDEO)

Publicat de Radu SÎRBU
739 Vizualizari

Peste 850 de elevi și profesori de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din municipiul Bistrița au fost evacuați în această dimineață din liceu, după ce în zonă a fost semnalat miros de gaz.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU, iar o echipă a distribuitorului de gaz efectuează cercetări pentru identificarea și remedierea defecțiunii.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenția este coordonată din teren de către inspectorul șef al ISU Bistrița Năsăud, Cristian Bucur, și de către prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă.

”Se efectuează măsurători cu aparate specifice, atât la liceu, cât și în zona adiacentă. Nu au fost identificate surse și nici valori perceptibile pentru aparatele de măsurat din dotarea echipelor mixte ISU – EON Gaz. Continuă activitatea de măsurare-verificare-recunoaștere“, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"