Home » Cele mai moderne piese de îmbrăcăminte și încălălțăminte le găsești în magazinele ”Marecom” din Năsăud. Vezi programul special de funcționare

Cele mai moderne piese de îmbrăcăminte și încălălțăminte le găsești în magazinele ”Marecom” din Năsăud. Vezi programul special de funcționare

Publicat de Radu SÎRBU
2021 Vizualizari

Renumită atât în plan județean cât și la nivel național, fabrica de confecții ”Marecom” Năsăud și-a redeschis magazinele din orașul Năsăud de pe data de 23 aprilie. Cel puțin până pe data de 15 mai 2020, programul acestor magazine este unul special. Astfel de luni până sâmbătă, atât magazinul de damă cât și cel de bărbați (situate în piața din Năsăud) sunt deschise între orele 9.00 și 14.00.

Experiența acumulată în ani a permis fabricii ”Marecom” Năsăud să poată satisface toate cerințele onoraților lor clienți.

O dată cu trecerea timpului și ca urmare a unui continuu proces de modernizare și adaptare la condițiile pieții cât și griji pentru calitate și respect pentru client ”MARECOM CONFECȚII” Năsăud și-a creat un nume în industria confecțiilor din România, performanță datorată în mare parte echipei cu vechi stagii în domeniu. Competitivitatea fabricii de confecții bărbăteșți cu o vastă experiență în producția de costume bărbăteșți, costume damă, pantaloni, scurte și jachete pentru toate tipurile de ocazii și anotimpuri este reprezentată de un raport echilibrat între accesibilitate și calitate.

Pe o piață dominată încă de producția în sistem lohn, SC. MARECOM IMPEX SRL cu sediul în Năsăud județul Bistrița – Năsăud demonstrează că industria autohtonă de confecții nu se dezminte prin calitate.

Încă de la înființare, MARECOM CONFECȚII a căutat să-și diversifice permanent gamă de produse, un aport semnificativ în acest sens avandu-l echipa de specialișți în domeniu care a lucrat permanent la modelele și linia vestimentației ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Firma dispune de un colectiv de muncă cu experiență și inalts calificare profesională, care asigură calitatea și continuitatea producției.

Hala de producție având în dotare utilaje de ultima generație, exemplu în acest sens fiind mașină automata de făcut buzunare cu refileti “Dürkopp Adler” și linie “PAFF”.

MARECOM CONFECȚII dispune de magazine proprii de prezentare deasemenea, fiind reprezentată și la târgurile naţionale de profil, unde s-au încheiat cu succes contracte de colaborare cu distribuitorii și lanțuri de magazine din țoață țara.

Prin aceasta, MARECOM CONFECȚII a primit o bună recunoatere a calități produselor!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"