Home » Premieră în Bistrița-Năsăud! În 1 Decembrie, se deschide primul poligon de tir sportiv și de agrement în sală din județ! Bravo Tactical Defence este situat lângă SELGROS și te așteaptă vineri cu surprize plăcute!

Premieră în Bistrița-Năsăud! În 1 Decembrie, se deschide primul poligon de tir sportiv și de agrement în sală din județ! Bravo Tactical Defence este situat lângă SELGROS și te așteaptă vineri cu surprize plăcute!

Publicat de Radu SÎRBU
1370 Vizualizari

Pasiunea pentru adrenalină i-a făcut pe „pușcașii” Mihai Pop, Claudiu Cotu și Andrei Socina,  conduși de Claudiu Arseni să evolueze lăudabil!

Reuniți la început în cadrul unui club de airsoft, cei de la Bravo Tactical Defence Bistrița (căci despre ei este vorba ) au lansat pe piață in 2020 magazinul online www.tacticaldefense.ro, iar în 2022 au plusat cu cu o sală de curs pentru inițiere în  arme și muniții.

Acum, vin cu ” cireașa de pe tort”: peste trei zile, pe 1 Decembrie, vor inaugura primul poligon de tir sportiv și agrement în sală din județul Bistrița-Năsăud, obiectiv amenajat în municipiul Bistrița, pe Calea Moldovei,  la nr. 16 A, lângă Supermarket-ul SELGROS.

După cum ne-a anunțat Claudiu Arseni, de Ziua Națională a României, odată cu inaugurarea poligonului, în intervalul orar 10:00 – 18:00, toată lumea se va bucura reduceri la jumătate a prețurilor pentru ședințele de tragere.

„Singura condiție e să aibă de la 18 ani în sus și buletinul la ei.

Poligonul dispune de 9 linii de tragere, fiind proiectat pentru a găzdui și competiții sportive ale Federației Române de Tir Sportiv și va funcționa atât în timpul săptămânii, cât și în zilele de weekend.

Doritorii pot încerca senzația tragerii și reculul unui arme de foc prin pistoalele puse la dispoziție, cum ar fi Glock 17, Glock 19 , Glock 45 (pistoalele cele mai cunoscute din filme), iar doamnele au la dispoziție pistoale Glock43x sau Glock48.

Pe lângă acestea, poligonul este dotat și cu pistoale CZ P09, Cz P10, Cz Shadow 2, Smith&Wesson, precum și arme apărute recent pe piața din România, precum CANIK – toate cele prezentate în calibrul 9X19.

Persoanele interesate mai pot trage cu calibrul de tir sportiv și arme de tir sportiv, cum ar fi 5,5 mm, armă cu aer comprimat sau carabină cu calibrul 22LR. Băieții au și arme din domeniul militar, puse în circuitul civil, precum cunoscutul CZ SCORPION, Ak sau M4A1″, spune Claudiu Arseni.

Amănunte suplimentare găsiți pe pagina de internet www.poligonbistrita.ro sau pe pagina lor de Facebook – Poligon Bistrita Tactical Defense.

Și încă ceva: făceți-le celor dragi cadouri inedite de sărbători cumpărând-le vouchere de antrenament în acest poligon ultramodern! Cu siguranță vor aprecia acest cadou original!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"