Home » Primarul Nicolae Bușcoi și-a sărbătorit ziua de naștere pe șantierele comunei Zagra

Primarul Nicolae Bușcoi și-a sărbătorit ziua de naștere pe șantierele comunei Zagra

Publicat de Radu SÎRBU
791 Vizualizari

Primarul comunei Zagra, economistul Nicolae Bușcoi, împlinește astăzi 42 de ani. Edilul nu s-a oprit din muncă nici măcar azi și a ales să-și petreacă primele ore ale dimineții pe șantierele deschise în localitate. Prima oprire a fost făcută la capela mortuară multiconfesională, obiectiv construit cu fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală ”Ținutul Haiducilor” și care va fi finalizat până la sfârșitul acestei veri. Apoi, primarul Nicolae Bușcoi a ajuns și la noua clădire administrativă ce este amplasată chiar în spatele actualului sediu al primăriei, ibobil construit de la zero și aflat în stadiul retușurilor finale.

Era nevoie de o asemenea construcţie – ne-a spus primarul Nicolae Bușcoi – mai ales de garajele pentru parcul auto, dar și de o sală de festivități încăpătoare, precum și de o bibliotecă”.

Nu a fost uitat nici noul loc de joacă pentru copii, edificat în perimetrul școlii din Zagra, în vecinătatea terenului de sport cu gazon sintetic, loc de joacă ce va fi dat în folosință în câteva zile. După cum ne-a declarat, primarul Nicolae Bușcoi își va încheia ziua de muncă tot în cadrul administrației locale, urmând ca seara să sărbătorească alături de familie.

Pe această cale, ziarul Mesager24.ro transmite primarului Nicolae Bușcoi toate gândurile bune și tradiționalul ”La Mulți Ani!”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO