Home » Primăria și Consiliul Local Spermezeu continuă să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de viață împreună

Primăria și Consiliul Local Spermezeu continuă să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de viață împreună

Publicat de Radu SÎRBU
719 Vizualizari

În comuna Spermezeu, primarul Sorin Hognogi cu sprijinul Consiliului Local continuă să ducă la îndeplinire un eveniment ajuns tradiție.

Este vorba despre premierea cuplurilor de aur, soț și soție care cu bune și rele au reușit ca timp de 50 de ani de la căsnicie să nu renunțe la relație.

Duminica trecută, acest eveniment festiv a avut loc în satul Dobricel, cu ocazia inaugurării modernizatului Cămin Cultural. Invitați de primar, într-un cadru frumos, cuplurile au fost felicitate de primarul Sorin Hognogi care le-a înmânat câte un buchet de flori, o diplomă și un plic cu o mic sprijin financiar. Cei prezenți s-au putu bucura și de un spectacol de pricesne susținut de Alina Ceuca, Dana Feherdi Sălăjan, Maria Hognogiu, Maria Nicoleta Clapa și Maria Teodora Clapa.

Manifestările de sărbătorire a ”cuplurilor de aur” vor avea continuitate și în zilele următoare: celebrarea statorniciei în căsnicie urmând a avea loc în satul Dumbrăvița pe data de 12 mai și în satul Spermezeu – pe 18 mai.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"