Home » Pe 4 și 5 iunie, Zilele comunei Căianu Mic se anunță a fi spectaculoase și la ediția din acest an. Puya, Ruby, Ionela Moruțan sau Marius Ciprian Pop țin capul de afiș al celor două zile de relaxare!

Pe 4 și 5 iunie, Zilele comunei Căianu Mic se anunță a fi spectaculoase și la ediția din acest an. Puya, Ruby, Ionela Moruțan sau Marius Ciprian Pop țin capul de afiș al celor două zile de relaxare!

Publicat de Radu SÎRBU
1078 Vizualizari

De Rusalii, în zilele de 4 și 5 iunie, Zilele comunei Căianu Mic vor ajunge la cea de-a XVI-a ediție, manifestări de sărbătoare organizate de Primăria Comunei Căianu Mic, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Centrul Județean pentru Cultură.

Și ediția din acest an se anunță la fel de spectaculoasă ca și în anii precedenți. Duminică, 4 iunie, va fi o zi dedicată tineretului. punctul de atracție fiind concertul de la ora 19:00, pe scena amenajată în Parcul Central din Căianu Mic, în recital fiind anunțați DJ Sergio, Andrada Bârsăuan, Andrei Bănuță, Ruby și Puya, seara de spectacol urmând a încheia în lumina unor spectaculoase focuri de artificii.

A doua zi, luni, 5 iunie, programul zilei de duminică începe de la amiază cu tradiționalul obicei al ”Înstruțării boului”. Apoi, de la ora 15:30, vor fi premiate familiile de localnici ce anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie iar de la ora 16:00 va fi dat startul unui spectacol folcloric în care vor performa și îndrăgiții soliști Ionela Moruțan, Victoria și Bogdan Bizău, Oana Bozga Pintea și Marius Ciprian Pop.

Dar iată și programul complet al celor două zile de sărbătoare de la Căianu Mic, manifestări la care sunteți invitați cu drag de către primarul Paul Știr:

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"