Home » Primarul Ioan Pavelea continuă modernizarea comunei Coșbuc, indiferent de anotimp

Primarul Ioan Pavelea continuă modernizarea comunei Coșbuc, indiferent de anotimp

Publicat de Radu SÎRBU
907 Vizualizari

În ciuda pandemiei, anul 2020 a fost un an al dezvoltării pentru comuna Coșbuc, chiar și acum, în plină iarnă, fiind deschise numai puțin de două șantiere în localitatea condusă de primarul Ioan Pavelea, edil aflat la cel de-al doilea mandat de primar.

Ieri, edilul ne-a prezentat cele două proiecte pe care administraţia de la Coșbuc le derulează în acest moment, respectiv reabilitarea capitală a Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc” și modernizarea infrastructurii rutiere pe străzile laterale.

Potrivit primarului Ioan Pavelea, urmează ca în lunile următoare să demareze lucrările de reamenajare a trotuarelor pe strada Principală, cele de construire a două noi poduri peste râul Sălăuța, lucrările de restaurare a legendarului pod de lemn, precum și o nouă investiție ce vizează modernizarea a peste 6 kilometri de infrastructură stradală.

Realizările de la Coșbuc demonstrează faptul că, se pot realiza obiective de importantă majoră, cu bani puțini din bugetul propriu, totul ca urmare a unui management performant.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"