Home » Primarul Mircea Romocea: ”Mâine dimineață se dezinfectează toate străzile din orașul Năsăud!”

Primarul Mircea Romocea: ”Mâine dimineață se dezinfectează toate străzile din orașul Năsăud!”

Publicat de Radu SÎRBU
1027 Vizualizari

Anunțul a fost făcut în această seară, în vederea opririi răspândirii infecției cu COVID-19. Primarul Mircea Romocea a specificat că acțiunea se va desfășura în dimineața de sâmbătă, 21 martie, pe toate străzile Năsăudului.

Bună seara! Maine dimineață (sâmbătă), doua cisterne de la Supercom, vor fi în Năsăud. Vom avea o acțiune de spalare a tuturor străzilor din oraș, cu soluție de hipoclorit. Vom începe cu cartierul de blocuri. Aceste demersuri le-a făcut administrația locală, de câteva zile.

Fac apel și cu aceasta ocazie, la dumneavoastra, locuitori ai orașului Nasaud, sa respectăm cu rigoare, regulile impuse de autoritățile statului, autoizolarea și izolarea, atunci când se impune, sa dam dovada de spirit civic, pentru a nu pune in pericol, viețile celor dragi și a semenilor nostri. Va doresc tuturor multă sanatate!”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"