Home » Raport BN, ora 10:00: În izolare – 811 persoane, în carantină – 112 persoane. Au sosit încă 28 de rezultate, toate NEGATIVE

Raport BN, ora 10:00: În izolare – 811 persoane, în carantină – 112 persoane. Au sosit încă 28 de rezultate, toate NEGATIVE

Publicat de Radu SÎRBU
1391 Vizualizari

În această dimineață, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud anunță că, potrivit informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului sunt 112 persoane în carantină și 811 de persoane în izolare la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au mai sosit în 28 de rezultate.

”Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră 3 persoane confirmate cu Coronavirus, 112 persoane în carantină și 811 persoane în izolare la domiciliu”, arată Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Aceeași sursă mai precizează că de la ultima raportare, din data de 20 martie, au mai sosit în județ încă 28 de rezultate, toate fiind negative.

Până în prezent, 72 de probe recoltate de la persoane din Bistrița-Năsăud au avut rezultat negativ și 3 au fost confirmate cu COVID-19.

Angajații Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud se asigură că persoanele aflate în izolare respectă măsura impusă, le oferă consultanță și, în același timp, le oferă informații cu privire la obligațiile și responsabilitățile pe care le au pe timpul perioadei de izolare.

Cetățenii sunt rugați să apeleze linia verde 0800 800 358 pentru a primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19.

De asemenea, autoritățile fac apel la românii să sune la numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE.

De asemenea,cetățenii pot apela și numerele de permanență ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud: 0263 217 337 și 0263 217 309 – telefoanele la care cetățenii care se întorc din străinătate în județul Bistrița-Năsăud pot primi lămuriri legate de transport/izolare/carantinare, după caz.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"