Home » Primarul Nicolae Moldovan: ”Toate străzile din Beclean și din cartierele aparținătoare sunt cuprinse în lucrările de infrastructură”

Primarul Nicolae Moldovan: ”Toate străzile din Beclean și din cartierele aparținătoare sunt cuprinse în lucrările de infrastructură”

Publicat de Radu SÎRBU
546 Vizualizari

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Nicolae Moldovan, în contextul în care administrația orașului Beclean a gândit în așa fel lucrările în așa fel încât disconfortul pentru cetățeni să fie unul minim.

Toate străzile din Beclean și din cartierele aparținătoare sunt cuprinse în lucrările de infrastructură generală aflate în derulare. Se intervine gradual pe fiecare stradă în parte, conform calendarului de proiecte, în așa fel încât disconfortul pentru cetățeni să fie unul minim. Vă mulțumesc mult pentru încredere și mai ales pentru răbdarea acordată pe tot timpul desfășurării celor 25 de șantiere din orașul nostru!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Toate străzile din Beclean și din cartierele aparținătoare sunt cuprinse în lucrările de infrastructură generală aflate…

Publicată de Nicolae Moldovan pe Vineri, 5 iunie 2020

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"