Home » (VIDEO) Vezi cum s-a petrecut gravul accident rutier din Italia și cine este familia îndoliată din Reteag

(VIDEO) Vezi cum s-a petrecut gravul accident rutier din Italia și cine este familia îndoliată din Reteag

Publicat de Radu SÎRBU
3308 Vizualizari

Satul Reteag din comuna Petru Rareș este în stare de șoc după groaznicul accident petrecut, ieri, pe autostrada italiană A1, între Arezzo și Monte San Savin, în urma căruia doi bunici (soț și soție) și doi nepoți de-ai lor au murit pe loc. Aceștia călătoreau într-un Volkswagen Sharan și au intrat într-un camion care staționa pe un scuar pentru opriri de urgență. Alte 8 persoane au fost rănite, dintre care doi copii de 10 luni (sora geamănă a fetiței care a murit) și 13 ani, ce au fost duși cu elicopterul la un spital de pediatrie din din Florența.

Primarul comunei Petru Rareș, Vasile Cocos, ne-a spus că familia îndoliată se numește Ciurar. ”Păcat. Erau oameni de treabă, muncitori, ce lucrau ca sezonieri la munci agricole în Italia. Este o mare tragedie pentru comuna noastră, Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, ne-a spus primarul Cocos. Pe Facebook curg mesajele de condoleanțe dar și cele de încurajare pentru cei răniți. ”Dragul meu unchi, sa-ți fie țărâna ușoară. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te ierte și să te odihnești în pace, alături de nevasta și nepoții tăi !”, se spune într-o postare.

Pe imaginile surprinse în direct de o cameră de pe A1 (publicate de ArezzoTV) , se vede cum Sharan-ul iese inexplicabil de pe banda I, are un moment în care realizează pericolul însă nu mai are timp să revină pe drumul drept și se izbește terbil de spatele remorcii TIR-ului. Este într-adevăr un moment trist ca doi bunici și doi nepoți să moară atât de violent, drept pentru care mesager24.ro transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-i primească în Împărăția Cerurilor și să-i odihnească în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"