Home » Prin ACL Mag, renumitele produse Husqvarna au ajuns şi la Beclean!

Prin ACL Mag, renumitele produse Husqvarna au ajuns şi la Beclean!

Publicat de Radu SÎRBU
657 Vizualizari

Deschise de dată recentă în județul Bistrița-Năsăud, rețeaua de magazine ACL Mag vine să ofere clienților săi unelte și scule profesionale pentru grădină și pădure, mai precis: motoferăstraie, motounelte, cositori, generatoare, pompe de apă, aparate de spălat cu presiune, aspiratoare, dar și consumabile și piese de schimb pentru acestea. Pe lângă cunoscuta marcă Husqvarna, magazinele ACL Mag comercializează şi diverse produse ale altor firme cu tradiţie în acest domeniu de activitate: Verdina, Bcs , Rotakt sau Yato ca branduri comercializate.

Astăzi vorbim despre magazinul ACL Mag din Beclean, punctul de lucru fiind pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 1 (în locul cofetariei Liquenda), cu program de funcționare între orele 8:00 – 17:00, de luni și până vineri. La ACL Mag Beclean, persoanele interesate pot găsi o gamă variată de produse, și anume: Motoferastraie, Motounelte, Motocositori, Motocultoare, Mașini de tuns gazon și roboți de tuns gazon, Piese de schimb și consumabile.

Important! Pe lângă vânzări se oferă consultanță și service, produsele vândute putând fi achiziţionate şi în rate direct în magazin prin sisteme de credit TBI PAY SI CETELEM.

Cei interesaţi pot afla informaţii suplimentare şi la numerele de telefon Fix – 0263 343 192 sau Mobil – 0736 367 937.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"