Home » Amenzi și bușteni confiscați de către jandarmi și silvicultori, în zona Budacu de Sus

Amenzi și bușteni confiscați de către jandarmi și silvicultori, în zona Budacu de Sus

Publicat de Radu SÎRBU
449 Vizualizari

La acest sfârșit de săptămână jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, alături de reprezentanţi ai Ocolului Silvic Dealu Negru, au executat mai multe acțiuni punctuale pe linie silvică, pentru prevenirea şi combaterea tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.
Acțiunea a fost organizată pe raza localităților Budacu de Sus și Pietriș.

Au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei, pentru sustragere de material lemnos din fondul forestier fără drept și pentru transport de material lemnos fără documente legale. Mai mult, materialul lemnos, a fost ridicat în vederea confiscării și a fost predat în custodie Ocolului Silvic Dealu Negru.

Totodată, jandarmii au aplicat 5 avertismente scrise pentru pătrunderea în fondul forestier național fără aprobarea scrisă a proprietarului sau administratorului de fond.
Jandarmii anunță că acest tip de misiuni vor mai fi organizate pentru prevenirea şi combaterea tăierilor şi transportului ilegal de material lemnos.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"