Home » Proiectele europene derulate în orașul Năsăud, temeinic implementate. Primarul Dorin Vlașin a primit din nou, astăzi, vizita experților ADR Nord-Vest, în frunte cu fostul ministru al Fondurilor UE, Marcel Boloș

Proiectele europene derulate în orașul Năsăud, temeinic implementate. Primarul Dorin Vlașin a primit din nou, astăzi, vizita experților ADR Nord-Vest, în frunte cu fostul ministru al Fondurilor UE, Marcel Boloș

Publicat de Radu SÎRBU
384 Vizualizari

Pentru a 4-a oară în acest an, experții ADR Nord-Vest și Directorul General al Agenției, Marcel Ioan Boloș, au participat, astăzi, la o nouă întâlnire de lucru cu reprezentanții orașului Năsăud pentru a discuta aspecte aferente implementării proiectelor derulate în cadrul POR 2014-2020 și pentru pregătirea portofoliului de proiecte din perioada de programare 2021-2027!

După acum ne-a informat primarul Dorin Vlașin, administrația orașului Năsăud implementează prin Programul Operațional Regional 2014-2020 proiecte în valoare de aproximativ 12 milioane de euro! Despre investițiile preconizate a fi derulate de Primăria Năsăud prin PNRR într-un articol viitor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"