Home » Proiectul Aqualand-ului din Năsăud prinde contur: A fost semnat contractul pentru îndiguirea de mal a Someșului pe tronsonul de circa 2 kilometri

Proiectul Aqualand-ului din Năsăud prinde contur: A fost semnat contractul pentru îndiguirea de mal a Someșului pe tronsonul de circa 2 kilometri

Publicat de Radu SÎRBU
640 Vizualizari

Potrivit primarului Dorin Vlașin, investiția privind construirea Complexului Sportiv Multifuncţional şi de Agrement din orașul Năsăud, așa numitul Aqualand, a primit un imbold mult așteptat prin semnarea, în acest început de săptămână, a contractului pentru execuția îndiguirii de mal a Someșului, condiție esențială în demararea proiectului de anvergură.

”Astfel, Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa a finalizat procedura de achiziţie publică pentru lucrările de protecţia malurilor râului Someşul Mare iar acum așteptăm cu nerăbdare să demareze lucrările de îndiguire pe un tronson ce însumează circa 2,2 kilometri, de la zona de vărsare în Someș a Văii Caselor până la podul rutier de pe Someşul Mare de pe strada Bistriței, din Tradam. Pe această porțiune se vor face apărări de mal dar și o zonă de promenadă”, ne-a declarat, astăzi, primarul Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"