Home » Remarcabil! Fabrica ”INTEX” Năsăud a donat 200 de cearceafuri speciale Spitalului Județean din Bistrița

Remarcabil! Fabrica ”INTEX” Năsăud a donat 200 de cearceafuri speciale Spitalului Județean din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
2474 Vizualizari

Cel mai mare angajator din orașul Năsăud, producătorul de textile pentru casă INTEX a donat, astăzi, un număr de 200 de 200 de cearceafuri din bumbac cu elastic Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, un gest frumos și notabil pentru care unitatea medicală a transmis mulțumiri.

Fabrica INTEX este deținută de antreprenorul băimărean Dorel Grigore Sima și are aproximativ 350 de angajați în fabrica de la Năsăud.

Compania produce acum textile pentru casă (lenjerii de pat, cearșafuri cu elastic pentru saltele, huse de protecție pentru saltele, pleduri, s.am.d.), dar se adresează și companiilor care își desfășoară activitatea în domeniul hotelier, oferindu-le textile pentru dotare.

Cetățean de onoare al orașului Năsăud din 2012, Dorel Grigore Sima, prin performanţele sale manageriale, a generat binefaceri deosebite în plan social: a adus o contribuţie decisivă pentru finalizarea investiţiei de distribuţie a gazului metan în localitate; a sponsorizat an de an Centrul de Servicii Sociale (Casa de copii şcolari) și a sponsorizat o multitudine de acţiuni culturale şi sociale etc.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"