Home » Se inaugurează centrul social-educativ ”Grigore Pletosu”, clădire ce găzduiește din acest an școlar activitatea Școlii Primare ”Sfântul Stelian” Bistrița

Se inaugurează centrul social-educativ ”Grigore Pletosu”, clădire ce găzduiește din acest an școlar activitatea Școlii Primare ”Sfântul Stelian” Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
619 Vizualizari

Festivitatea va avea loc luni, 23 octombrie, ora 13:00, pe strada Alexandru Odobescu, cu începere de la ora 13:00, în prezența ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

Clădirea, monument istoric de secol al XIX-lea, a intrat în proces de reabilitare totală în anul 2017, iar lucrările efectuate au vizat înlocuirea acoperișului, reabilitarea fațadelor, montarea scării de evacuare în caz de incendiu, recompartimentări la interior, înlocuirea pardoselilor, geamurilor, ușilor interioare și exterioare, instalațiilor la interior (sanitare, termice, electrice, sistem de detecție, semnalizare alarmare la incendiu, retea de hidranti interior, rețea structurată voce-date, sistem de supraveghere video, sistem de alarmare la efracție, sistem de sonorizare ambientală interioară și activitați exterioare) precum și montarea centralelor de încălzire. În etapa imediat următoare vor fi încheiate și lucrările la amenajarea curții și a terenului de sport.

Centrul social-educativ ”Grigore Pletosu” găzduiește din acest an școlar activitatea Școlii Primare ”Sfântul Stelian” Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"