Home » Se-ngroașă gluma la Parva: a apărut cel de-al treilea și patrulea caz de coronavirus, în persoana soțului și fiului femeii dializate !

Se-ngroașă gluma la Parva: a apărut cel de-al treilea și patrulea caz de coronavirus, în persoana soțului și fiului femeii dializate !

Publicat de Radu SÎRBU
3044 Vizualizari

Crește îngrijoarea în comuna Parva în ceea ce privește infecțiile cu Covid-19 după ce alte două persoane au fost pozitivate, în această dimineață, în urma testelor de rigoare. Este vorba de doi bărbați ce au legătură cu primul caz din localitate – femeia (56 de ani) ce face dializă și care a fost confirmată ca purtătoare a coronavirusului în urmă cu patru zile, respectiv: soțul (59 ani) și unul din fii acesteia (circa 26 de ani).

Reamintim că, tot în urmă cu patru zile, o altă persoană din Parva – o asistentă medicală ce lucrează la Ambulanța Năsăud, în vârstă de 31 de ani, a fost confirmată pozitiv cu Covid-19.

Vizavi de amenințarea coronavirusului în Parva, primarul Ioan Strugari se arată foarte nemulțumit de felul greoi în care se mișcă ancheta epidemiologică a DSP-ului. ”Bărbatul femeie cu dializă, acum confirmat și el cu noul coronavirus lucrează la noi în Primărie, însă nimeni din DSP nu a venit să ne ia și nouă teste deși, iată, au trecut deja patru zile. Nu știu ce așteaptă, poate să se umple tot satul!”, și-a vărsat năduful primarul Strugari. Cu primăria închisă de o săptămână, edilul face din nou un apel către consătenii săi se respecte distanța socială și măsurile de a rămâne acasă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"