Home » Gest de omenie: angajați ai Montana Iugan și Silvania Internațional au donat bani pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Gest de omenie: angajați ai Montana Iugan și Silvania Internațional au donat bani pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
3340 Vizualizari

Solidaritatea face puterea! O demonstrează și angajații fabricilor Montana Iugan Șanț și Silvania Internațional Lunca Ilvei, oameni de bine care au decis să împartă din veniturile lor cu Spitalul Județean de Urgență Bistrița, desemnat spital suport pentru tratarea pacienților de Covid-19.

În această săptămână, salariați ai Montana Iugan și Silvania Internațional au donat peste 5.000 de lei, ca măsură de susținere a cadrelor medicale în lupta cu răspândirea pandemiei de coronavirus, bani ce au fost transferați către Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

Cei de la Montana Iugan și Silvania Internațional demonstrează că au suflet mare și că solidaritatea în astfel de clipe e cea mai importantă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"