Home » Situația Covid în BN, la 29 aprilie: De ieri până azi, încă 3 infectări dar și 11 vindecări

Situația Covid în BN, la 29 aprilie: De ieri până azi, încă 3 infectări dar și 11 vindecări

Publicat de Radu SÎRBU
1202 Vizualizari

În județul Bistrița-Năsăud, conform statisticii, la data de 29 aprilie, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut cu 3 în ultimele 24 de ore, totalul ajungând acum la 175 de cazuri de infectare cu Covid-19, printre aceștia fiind inclusiv 11 cadre medicale (4 medici + 7 asistenți), 6 infirmiere, 5 polițiști (3 polițiști locali + 2 polițiști din cadrul IPJ), 10 angajați ai ITM, o persoană angajată la Primăria orașului Năsăud, un pompier, un jandarm.

A fost confirmat Covid-19 la încă un medic, doi asistenți și o infirmieră.

Dintre cazurile confirmate, 95 de persoane au fost declarate vindecate, cu 11 mai mult decât ieri, iar 13 au decedat.

Printre persoanele vindecate, șapte din cadrele medicale + personal auxiliar, trei angajați ai ITM Bistrița-Năsăud, un polițist local, un polițist din cadrul IPJ.

189 de persoane sunt în carantină, iar 426 în izolare la domiciliu.

Situația la nivel național

Până miercuri, 29 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 11.978 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.569 au fost declarate vindecate și externate iar 681 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 362 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 166.993 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"