Home » O spanioloaică ce trăiește în Mureșenii Bârgăului a cerut ajutor prin 112 după ce ar fi fost agresată de concubin

O spanioloaică ce trăiește în Mureșenii Bârgăului a cerut ajutor prin 112 după ce ar fi fost agresată de concubin

Publicat de Radu SÎRBU
1291 Vizualizari

În seara de 28 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, o persoană necunoscută, care vorbea cu dificultate limba română, a apelat serviciul de urgență 112, a solicitat ajutor, după care a închis. Apelul a fost efectuat de pe o cartelă prepay, iar ulterior nu s-a mai putut lua legătura cu apelantul.

Încă de la primirea apelului, pentru toți cei implicați a început o cursă contracronometru, fiind mobilizați de urgență polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului. În urma verificărilor directe, în teren, dar și a măsurilor specifice și tehnice, polițiștii implicați au reușit identificarea persoanei care a efectuat apelul în aproximativ o oră.

Este vorba despre o femeie în vârstă 45 ani, cetățean spaniol, care locuiește în Mureșenii Bârgăului împreună cu concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 42 de ani. Aceasta le-a declarat polițiștilor că nu are nevoie de acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, în urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de alcool, femeia ar fi fost agresată de concubin. Aceasta nu dorește efectuarea de cercetări sau emiterea unui ordin de protecție, însă polițiștii monitorizează situația conflictuală.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"