Home » Situația Covid în BN, la 7 mai: De ieri până azi – 8 persoane pozitive, 7 vindecate și 1 deces

Situația Covid în BN, la 7 mai: De ieri până azi – 8 persoane pozitive, 7 vindecate și 1 deces

Publicat de Radu SÎRBU
1461 Vizualizari

La data de 7 mai a.c, în județul Bistrița-Năsăud numărul cazurilor de infectare cu Covid-19 a crescut cu 8, fiind confirmate în total 247 de cazuri de infectare, după ce ieri erau 239. Dintre cazurile confirmate, 128 de persoane au fost declarate vindecate (cu 7 mai mult decât ieri) iar 19 persoane au decedat, ultimul deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore în persoana unui bărbat de 87 de ani.

Alte 301 persoane sunt în carantină instituționalizată, iar 488 în izolare la domiciliu.

Situația la nivel național

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 392 de noi cazuri de îmbolnăvire.
La ATI, în acest moment, sunt internați 234 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.142 de persoane. Alte 20.841 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până astăzi, 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.144 au fost declarate vindecate și externate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"