Home » Primăria Năsăud continuă să schimbe în bine fața cartierului de blocuri Grăniceri-Sud: a fost finalizată o nouă investiție cu peste 100 de locuri de parcare auto

Primăria Năsăud continuă să schimbe în bine fața cartierului de blocuri Grăniceri-Sud: a fost finalizată o nouă investiție cu peste 100 de locuri de parcare auto

Publicat de Radu SÎRBU
1720 Vizualizari

O nouă parcare, cea de-a doua, a fost amenajată în cartierul de blocuri Grăniceri-Sud din orașul Năsăud, investiție finanțată din bugetul local situată în zona Blocului Creșă. Parcarea beneficiază de un număr de 104 locuri de parcare, spații verzi și alei pietonale, ea înlocuind un peisaj deprimant în care tronau bălăriile sau magaziile cu aspect insalubru. Prin acest proiect s-a urmărit şi îmbunătățirea condițiilor de circulație, confort și siguranță a pietonilor, precum și realizarea de trotuare sigure pentru pietoni.

După cum ne-a declarat, astăzi, primarul Mircea Romocea, în cadrul proiectului s-a realizat o suprafață acoperită cu pavaj de 3.261 mp, 104 locuri de parcare, 62 de boxe metalice pentru depozitare, spații verzi noi amenajate de 324 mp, precum și un loc de joacă aferent blocului Creșă. De asemenea, s-a realizat o rețea de scurgere a apei pluviale, prevăzută cu 8 guri de scurgere şi s-a extins și modernizat iluminatul public. Proiectul urmărește creșterea gradului de confort urban al locuitorilor orașului Năsăud, menţionează primarul Mircea Romocea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"