Home » Situația în BN, la 14 martie: 91 de persoane în carantină și 87 de persoane în izolare la domiciliu

Situația în BN, la 14 martie: 91 de persoane în carantină și 87 de persoane în izolare la domiciliu

Publicat de Radu SÎRBU
1274 Vizualizari

Instituția Prefectului a anunțat în această dimineață că, în baza informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt 91 de persoane în carantină și 87 de persoane în izolare la domiciliu.

”De la ultima raportare, făcută publică, în ceea ce privește rezultatele probelor recoltate din Bistrița-Năsăud, nu s-au mai primit rezultate”, mai precizează Instituția Prefectului într-o informare de presă transmisă pentru ora 9.00.

Bilanţul infecţiilor cu coronavirus la nivel naţional a ajuns la 97, până sâmbătă 14 martie, la ora 10.00.

Conform autorităților, scenariul 3 se activează de la cazul 100: se face triaj la fiecare spital, unde cazurile de coronavirus au prioritate, ceilalți pacienți fiind amânați dacă nu este vorba de o urgență. Totodată, spitalele de boli infecțioase vor trata doar pacienții cu coronavirus. De asemenea, spațiile pentru tratarea bolnavilor vor fi mărite și va fi mobilizat personal medical suplimentar.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"