Home » Surpriză la Uriu: Radu Spermezan este candidatul PSD la Uriu după ce primarul Petru Șerban a decis să se retragă la pensie!

Surpriză la Uriu: Radu Spermezan este candidatul PSD la Uriu după ce primarul Petru Șerban a decis să se retragă la pensie!

Publicat de Radu SÎRBU
1058 Vizualizari

Astăzi, social-democrații și-au desemnat candidatul la Primăriei Uriu, în persoana lui Radu Spermezan. El este cel care va încerca să preia ștafeta de la primarul Petru Șerban, edil care după cinci mandate a decis că e vremea să se retragă din activitatea de edil. Prezent la conferința de alegeri, preşedintele PSD Bistrița-Năsăud dar și al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a ținut să remarce:

„Radu Spermezan, un gospodar desăvârșit, un profesionist, lucrând în finanțe de peste 20 de ani, un on pentru oameni, acum candidatul echipei noastre pentru funcția de primar al comunei Uriu.

Sunteți un om pregătit, cu rădăcini în Uriu și vă mulțumesc că v-ați alăturat echipei noastre. Sunt foarte optimist că veți câștiga alegerile și veți continua investițiile echipei faptelor! Pentru toți oamenii de bună credință, lucrurile sunt evidente, s-au făcut multe proiecte utile pentru această comunitate, iar cu domnul Petru Șerban, actualul primar, am realizat lucruri minunate pentru această comună. Este vorba de 59 de proiecte în valoare de 12.1 milioane € (56.8 milioane lei) 568 miliarde de lei vechi, investiții care au dezvoltat semnificativ comuna. Va asigur de întregul meu sprijin, în continuare voi fi alături de dumneavoastră cu fapte, nu vorbe”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"