Home » Teo Vasil, dezvoltatorul imobiliar din Spania s-a ținut de cuvânt: cele 300 de cadouri de Crăciun au ajuns la copii și bunicii nevoiași

Teo Vasil, dezvoltatorul imobiliar din Spania s-a ținut de cuvânt: cele 300 de cadouri de Crăciun au ajuns la copii și bunicii nevoiași

Publicat de Radu SÎRBU
757 Vizualizari

În urmă cu aproape două săptămâni, Teo Vasil – patronul firmei spaniole de construcții ”Sălăuța” S.L. anunța prin intermediul ziarului nostru de faptul că va dona 300 de pachete pentru sărbătorile de iarnă, în folosul copiilor și bătrânilor săraci din județele Bistrița-Năsăud.

Cel originar din comuna Coșbuc s-a ținut de cuvât și și-a onorat promisiunea chiar de Moș Nicolae. Cele 300 de pachete au fost distribuite la: Mănastirea Podul Coșnei, Azilul de bătrâni din Nușeni, Azilul de bătrâni din Maieru, Centrul pentru Protecția Copilului din Năsăud, Centrul pentru Protecția Copilului din Bistrița și Grupul Școlar din Telciu.

Cei care au dus la îndeplinire gestul de suflet al lui Teo ”Moș Crăciun” au fost: Călin Farcaș, Simona Zinveli, Gabriel Bumbu, George Negrea (arhitectul firmei Sălăuța S.L.), Bogdan Vasil (fratele lui Teo), precum și micuțul Lucas Vasil (fiul lui Teo, elev la Grupul Școlar Telciu).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"