Home » Tragedie la Nepos: Un bărbat a murit după ce a fost călcat de caii de la căruță!

Tragedie la Nepos: Un bărbat a murit după ce a fost călcat de caii de la căruță!

Publicat de Radu SÎRBU
3608 Vizualizari

Un bărbat de 50 de ani (domiciliat în comuna Feldru) a murit, ieri, după ce a fost călcat de caii de la căruță. Tragica întâmplare s-a petrecut în satul aparținător Nepos, pe un teren agricol. Omul își transporta gunoiul de grajd și tocmai ce ajunsese cu un transport pe tarla. Din nefericire, a ajuns sub piciorele cailor care l-au călcat pe cap și torace, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Chiar dacă la locul accidentului a ajuns echipajul unei ambulanțe, eforturile de salvare s-au dovedit a fi zadarnice, decesul fiind declarat pe terenul agricol.

Victima lucrase o grămadă de ani prin Spania, mai precis în zona Cuenca, însă se întorsese acasă în contextul pandemiei. Totuși, se gândea să revină în Spania pentru a mai lucra un an în perspectiva obținerii pensiei iberice, însă, din păcate, n-a mai fost să fie. Omul era căsătorit și nu avea copii.

O tragedie similară s-a petrecut la începutul lunii iulie a acestui an, culmea tot la Feldru, atunci când un gospodar năsăudean în vârstă de 51 de ani a căzut din căruță și a fost călcat mortal de caii în timp ce se deplasa pe Drumul Național 17 D.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO