Home » (ULTIMA ORĂ) Sinucidere pe calea ferată, la pasarela nouă din Bistrița! Un bărbat a fost decapitat de tren – Detalii șocante (FOTO)

(ULTIMA ORĂ) Sinucidere pe calea ferată, la pasarela nouă din Bistrița! Un bărbat a fost decapitat de tren – Detalii șocante (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
4883 Vizualizari

Un bărbat a murit, în urmă cu o oră, după ce a fost decapitat de un tren în zona pasarelei noi de la ieșirea din Bistrița spre Viișoara. Potrivit primelor informații, este vorba despre o sinucidere.

Bărbatul și-ar fi premeditat gestul în așteptarea trenului, care circula pe o rută zonală.

După cum a povestit mecanicul de tren, sinucigașul văzând că se apropie trenul a țășnit din niște tufișuri și s-a așezat cu capul pe linia de cale ferată. Deocamdată, nu se cunosc identitatea și vârsta bărbatului, potrivit primelor informații.

Mai multe echipaje de intervenție ale Poliției și SMURD au ajuns în zona oribilei scene.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru, criminaliștii urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs această întâmplare nefericită.

ACTUALIZARE: Este vorba de un tânăr de 23 de ani, din satul Dipșa, comuna Galații Bistriței!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"