Home » Un moș din Gorj prins la volan fără permis, la Lechința. ”S-a încălțat” și proprietarul mașinii, care i-a încredințat autoturismul

Un moș din Gorj prins la volan fără permis, la Lechința. ”S-a încălțat” și proprietarul mașinii, care i-a încredințat autoturismul

Publicat de Radu SÎRBU
762 Vizualizari

Ieri, 19 februarie, de ”grebla” polițiștilor din Lechința a nu putut trece un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Vedea, județul Gorj. Oprit pentru un control de rutină, gorjeanul a fost depistat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul autoturismul i-ar fi fost încredințat de către proprietar, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Ungheni, județul Mureș.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"