Home » Bistrița-Năsăud, reprezentare solidă la Târgul de Turism al României

Bistrița-Năsăud, reprezentare solidă la Târgul de Turism al României

Publicat de Radu SÎRBU
1487 Vizualizari

În perioada 20 – 23 februarie, Romexpo București găzduiește ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2020. Județul Bistrița-Năsăud este prezent cu un stand de promovare a oportunităților pe care le oferă aceste ținuturi, inclusiv cu artiști care vor susține momente artistice.

Târgul de turism al României și-a deschis porțile, iar Bistrița-Năsăud așteaptă oaspeții cu lucruri și locuri de neuitat!

O zestre culturală inedită, natură de basm, gustul bucatelor tradiționale, licori magice și vinuri împărătești, creativitate transpusă în produse meșteșugărești, tradiții păstrate cu sfințenie în locuri în care timpul a încremenit, fascinant de mituri.

Pe lângă acestea, am dus cu noi proiecte deosebite, care-și au rădăcinile în județul nostru: ViaTransilvanica – drumul care unește, Borgo Pass – Tărâmul Contelui Dracula, Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei!

Vă așteptăm să intrați pe PoartaTransilvaniei, să pășiți în Bistrița-Năsăud și să descoperiți un tărâm musai de vizitat, de-o frumusețe aparte, desprinsă parcă dintr-un vis”, a ținut să transmită de la fața locului Emil Radu Moldovan – președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

De remarcat originalitatea adusă la ediția din acest an a Târgului de Turism al României de către artiștii și rapsozii populari din comuna Poiana Ilvei, delegația fiind condusă chiar de primarul Ioan Scridonesi. Nu lipsesc nici renumitele produse culinare ale Ninei Rus din Romuli.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"