Home » Vezi programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente pentru luna aprilie 2024

Vezi programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente pentru luna aprilie 2024

Publicat de Radu SÎRBU
294 Vizualizari

”Colectarea de la poarta casei pe 4 fracții a deșeurilor generate în județul Bistrița-Năsăud în zonele de case a fost una din cele mai eficiente măsuri pentru creșterea gradului de valorificare a deșeurilor reciclabile.
✅ Cetățenii au înțeles importanța colectării separate a deșeurilor încă din gospodăria proprie, iar efortul lor a contribuit semnificativ la creșterea procentului de valorificare a deșeurilor reciclabile, care în anul 2023 a fost în jurul cifrei de 30 %, mult peste media națională.
📌 În luna aprilie 2024, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în municipiul Bistrița este:
🟦 03 APRILIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
🟩 10 APRILIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
🟨 17 APRILIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;
🟡 24 APRILIE PENTRU CARTIER UNIREA – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.
🔎 Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud, te rugăm să accesezi www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom”, transmit reprezentanții Supercom S.A..

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"