Home » Ziua Educației, sărbătorită la Grădinița cu Program Prelungit nr.12 și Grădinița cu Program Normal nr.16 din Bistrița

Ziua Educației, sărbătorită la Grădinița cu Program Prelungit nr.12 și Grădinița cu Program Normal nr.16 din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
584 Vizualizari

”Educația este pur și simplu sufletul unei societăți, transmis din generație în generație” (Gilbert Keith C.-Educație)

 Pentru a marca ziua de 5 octombrie ”Ziua Mondială a Educației”, Grădinița cu Program Prelungit nr.12, Bistrița, împreună cu structura Grădinița cu Program Normal nr.16, Bistrița, condus de către doamna director Tătar Iulia Simona, împreună cu preșcolarii au marcat această zi sub sloganul ”Împreună pentru copiii noștri!”

               Activitatea s-a desfășurat în curtea grădiniței, având și un invitat special, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, Emiliana Chira.

Grupele mijlocii coordonate de: Baciu Valeria și Pavelea Onița , Ciunterei Gina și Vlașin Iulia au plantat cu grijă un copăcel, urmând ca acestă să prindă contur cu mesajele și desenele făcute de grupele mari, coordonate de către: Călugăr Alexandrina și Semenciuc Maria, Pop Luminița și Mărginean Luminița.

În cele din urmă, puțină culoare au adus grupele mici coordonate de către Bojor Ioana și Lușcan Raluca, Mateiu Larisa și Curean Loredana.

Activități interesante au desfășurat și grupele din structura grădiniței, coordonate de către: Jungheatu Maria și Beșuțiu Ionela, Pop Mihaela.

Educatoare, Gina Lăcrimioara Ciunterei

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"