Home » Arestat la domiciliu, un tânăr din Budacu de Jos a ales să meargă la magazin iar acum riscă să ajungă la închisoare

Arestat la domiciliu, un tânăr din Budacu de Jos a ales să meargă la magazin iar acum riscă să ajungă la închisoare

Publicat de Radu SÎRBU
762 Vizualizari

La data de 21 mai 2020, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat instanța, respectiv Judecătoria Bistrița, în vederea înlocuirii măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestării preventive.

În aceeași zi, cu ocazia unei acțiuni desfășurată în vederea verificării respectării obligațiilor impuse persoanelor supravegheate prin măsurile preventive instituite față de acestea, a fost depistat un tânăr de 21 de ani, din Budacu de Jos, care nu a respectat măsura arestului la domiciliu. Acesta a părăsit nejustificat imobilul stabilit pentru executarea măsurii și s-a deplasat până la un magazin situat la aproximativ 500 m față de locuința sa.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au sesizat organele judiciare pentru înlocuirea măsurii arestului la domiciliu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"