Home » Vești bune ! Magazinele Marecom din Năsăud revin la programul normal de funcționare, cu noua ofertă de primăvară-vară 2020

Vești bune ! Magazinele Marecom din Năsăud revin la programul normal de funcționare, cu noua ofertă de primăvară-vară 2020

Publicat de Radu SÎRBU
3913 Vizualizari

”Marecom Confecții” Năsăud înseamna mai mult decat un brand de haine, este o stare de bine, prin care atât femeile cât și bărbații transcend dincolo de banal, o stare ce insuflă bucurie de viață si sentimentul ca suntem speciali, nu neapărat prin apartenența la un grup de persoane sau idei, cât prin naturalețe și originalitate.

Renumită atât în plan județean cât și la nivel național, fabrica de confecții ”Marecom” Năsăud și-a redeschis magazinele din orașul Năsăud de pe data de 23 aprilie 2020 cu un program redus, iar acum, la o lună, cele două locații din piața orașului Năsăud revin la programul normal de funcționare. Astfel de luni până vineri, atât magazinul de damă cât și cel de bărbați sunt deschise între orele 8.00 și 18.00, iar sâmbăta între orele 8.00 și 16.00. Noutatea absolută sunt noile colecții de primăvară-vară 2020 la haine și încălțăminte.

Noi suntem Marecom…Voi sunteți Marecom !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"