Home » Așa da! Peste 400 de elevi din comuna Căianu Mic au primit rechizite gratuite de la administrația locală

Așa da! Peste 400 de elevi din comuna Căianu Mic au primit rechizite gratuite de la administrația locală

Publicat de Radu SÎRBU
876 Vizualizari

Și în acest an școlar, Primăria și Consiliul Local al comunei Căianu Mic au rămas același exemplu de bune practici pentru unitățile administrativ teritoriale din județul Bistrița-Năsăud în ceea ce privește acordarea de rechizite școlare gratuite tuturor preșcolarilor și elevilor din localitate. Și nu au fost puțini, ținând contă că peste 400 de copii au beneficiat de această faptă notabilă!

Prezent la festivități, primarul Paul Știr a ținut să-și exprime o dată în plus sprijinul pentru tot ceea ce înseamnă educație în comuna Căianu Mic

”Astăzi, la fel ca în fiecare an, am participat la festivitățile de început de an școlar de la Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” Căianu Mic și Școala Gimnazială Dobric!
Începutul anului școlar a adus multă emoție în comuna noastră! M-am bucurat să văd cu cât entuziasm au venit părinții și copiii în prima zi din noul an școlar.

Administrația locală a fost și va fi, în continuare, un sprijin real pentru tot ceea ce înseamnă educație pe plan local!

Pe lângă alte facilități sau condiții de care beneficiază elevii din unitățile noastre de învățământ, peste 400 de copii, începând de la cei mici de grădiniță, până la cei mai mari de clasa a VIII-a, au primit rechizite din partea Primăriei Căianu Mic!

Cu ocazia acestui început de an școlar le urez tuturor copiilor mult succes, putere de învățare și să trateze școala ca pe o mare responsabilitate, care îi va ajuta mult în viață. Membrilor corpului didactic le urez multă putere de muncă, răbdare, înțelepciune și rezultate deosebite!
Multă sănătate tuturor și fie ca Bunul Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră!
”, a transmis edilul pe pagina sa de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"