Home » Primarul Ioan Strugari: ”Așteptăm ca în această toamnă să demareze lucrările de amenajare a parcului de aventuri din comuna Parva”

Primarul Ioan Strugari: ”Așteptăm ca în această toamnă să demareze lucrările de amenajare a parcului de aventuri din comuna Parva”

Publicat de Radu SÎRBU
1801 Vizualizari

Din discuțiile avute săptămâna trecută cu primarul Ioan Strugari, am aflat că, că din acest an, în comuna Parva urmează a fi implementat un proiect cu fonduri europene ce va materializa pentru localitatea montană un parc de aventuri.

Conform documentației, aprobate la finanțare prin Grupul de Acțiune Locală „Țara Năsăudului”, în cadrul unei investiții de circa 100.000 de euro, obiectivul va avea doua părți distincte. Prima dintre acestea va fi o zonă de platou se va amenaja o zonă ce va cuprinde 20 de locuri pentru autoturisme și 2 locuri pentru autocare), trei foișoare din lemn, un loc de picnic compus din o zonă pentru gătit cu grătare din cărămidă și o zonă adiacentă pentru luat masa și se va construi o clădire cu rol administrativ compusă dintr-un birou, un hol și grupuri sanitare care vor deservi toți utilizatorii în vecinătatea căreia se va amplasa o cișmea.

La nivelul celei de-a doua parcele, având în vedere panta mare a terenului, se va realiză parcul de aventuri ce va fi compus dintr-o tiroliană ce va traversa râul Rebra și drumul forestier, din trasee de cățărare dispuse între copacii existenți, trasee ce vor avea diverse grade de dificultate, din diverse jocuri cu elemente suspendate, de traversare, căţărare sau escaladă, și un pod din lemn care va traversa râul Rebra.

Lucrările vor începe în toamnă”, ne-a oferit informații primarul Ioan Strugari.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"