Home » (ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!) Lupii fac ravagii și la Ilva Mare și Leșu !

(ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!) Lupii fac ravagii și la Ilva Mare și Leșu !

Publicat de Radu SÎRBU
2402 Vizualizari

După ce în urmă cu 10 zile am semnalat atacul haitelor de lupi asupra stânelor din Runcu Salvei, astăzi am primit o solicitare similară și din partea unui cetățean din Ilva Mare, Ironim Cătuna. ”Domnule Radu, vă rugăm să atrageți atenția și asupra pagubelor pe care le provoacă lupii și la Ilva Mare și la Leșu. Sunt săptămâni bune de când crescătorii de animale de aici sunt prădați de haitele de lupi. Tot mai multi viței omorâți și nu se iau măsuri”, ne-a spus Ironim Cătuna.

Neajunsul a fost făcut public și de fiul acestuia, Cornel Cătuna: ”Se pare că nu ne dăm seama că oamenii din această țară se hrănesc cu ceea ce produce țăranu și nici de cum cu animalele de pradă lupii care nici o dată în istoria acestei țări nu au fost ocrotiți de lege. Mi-aş dori foarte mult ne dea Dumnezeu minte și ochi să vedem lucrurile care au valoare, pentru noi ca națiune. Valoarea nu-i pierderea timpului în birocrația cerută de cei de sus ca să obținem o autorizație de a ne apăra de acești prădători. Şi valoarea este să ne unim, pentru a ne proteja pe noi și ceea ce ne-a dat bunu Dumnezeu Nu mai vrem să fim victime şi vrem să fim ajutați şi protejați în dreptul muncii noastre”. Imaginile sunt șocante dar vorbesc de la sine.

Imaginile trimise sunt șocante, dar vorbesc de la sine. Chiar așa, nu se poate face nimic pentru a apăra comunitățile de atacurile bestiilor ?!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"