Home » Beat și cu chef de scandal, un bărbat din Sângeorz-Băi şi-a luat la pumni soţia. S-a ales cu dosar penal şi ordin de protecție

Beat și cu chef de scandal, un bărbat din Sângeorz-Băi şi-a luat la pumni soţia. S-a ales cu dosar penal şi ordin de protecție

Publicat de Radu SÎRBU
1207 Vizualizari

Necazul s-a petrecut în ultimul sfârșit de săptămână, mai precis în seara de sâmbără, 7 august, atunci când polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit la un eveniment sesizat prin 112 și au întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare. totodată, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru protejarea victimei.

În fapt, un localnic în vârstă de 51 de ani, aflat în stare de ebrietate, și-a agresat și amenințat soția, o femeie de 47 de ani, din aceeași localitate. Pentru protejarea acesteia, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal în cadrul căruia cercetările sunt continuate, iar starea conflictuală este monitorizată.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO