Home » Cea mai geroasă dimineață în BN din această iarnă: -25.3°C, la Lunca Ilvei!

Cea mai geroasă dimineață în BN din această iarnă: -25.3°C, la Lunca Ilvei!

Publicat de Marian
1559 Vizualizari

Așa cum se anticipa, valorile termice au atins valori mult mai scăzute ca cele de ieri, definind o vreme cu ger accentuat, pe toată suprafața județului.

Avem cea mai rece noapte a sezonului de iarnă 2021-2022, atât ca valori măsurate cât şi ca repartiție a acestora. Cel mai frig, în județ, a fost la Lunca Ilvei, minima coborând până la -25.3°C ❗ Valori foarte coborâte au fost şi la Tîrlişua ( -23.4°C ), Rodna ( -23.1°C ), Bichigiu ( -22.9°C ), Şieu – Măgheruş ( -22.5°C ). La BISTRIȚA au fost -20.9°C, deci ger aprig şi aici.

Minima absolută a zonei, a fost din nou, dincolo de munți, în Coşna, SV, pe Valea Bancului, unde s-au atins -31.1°C. După amiază se înnorează, la noapte ninge slab, ninsori care, se pare, vor continua, temporar în următoarele zile, acestea devenind moderate, astfel, stratul de zăpadă va creşte, din nou!”, a transmis Meteo BN, sistemul de supraveghere meteorologică a județului, coordonat de Mihai O. Bălan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"