Home » Criza gazului din Năsăud, la final. O companie este gata să preia furnizarea serviciului la un preț de facturare mai mic decât cel anterior!

Criza gazului din Năsăud, la final. O companie este gata să preia furnizarea serviciului la un preț de facturare mai mic decât cel anterior!

Publicat de Radu SÎRBU
3701 Vizualizari

Îngrijorați de notificarea primită zilele acestea de la firma CPL Concordia cum că de luna viitoare vor trebui să-și găsească un nou furnizor de gaz, cetățenii orașului Năsăud primesc, iată, o veste bună, astăzi, de la primarul Dorin Vlașin, cel care a mediat criza.

În urma discuțiilor pe care le-am avut atât cu firma CPL Concordia – firma care a furnizat gazul în orașul nostru și care a decis să nu mai opereze aici de luna viitoare, cât și cu reprezentanții altor societăți de profil interesate să preia furnizarea acestui serviciu, am identificat mai multe oferte și soluții avantajoase pentru a veni în sprijinul năsăudenilor.

Oricum, chiar dacă începând cu luna Aprilie 2022 guvernul a plafonat timp de un an prețul gazului pentru gospodării (și nu aș specifica valoarea prețului plafonat pentru că ea este diferită în funcție de consum), ofertele identificate de noi asigură pe de-o parte un preț final de facturare mai mic decât cel anterior iar pe de altă parte o stabilitate a prețului pentru 12 luni, indiferent de orice alte modificări ar putea apărea în viitor în contextul legislativ, în evoluția pieței de gaze naturale sau în contextul geopolitic.

Pentru a înlesni încheierea noilor contracte de gaz la Năsăud, de mâine, 23 martie, am pus la dispoziție spații în sala mică a Casei de Cultură, operațiunea urmând a debuta de la ora 10:00”, ne-a declarat primarul Dorin Vlașin.

Edilul năsăudean a sprijinit și rezolvarea crizei similare din comuna Uriu, cealaltă localitate din BN care avea furnizarea de gaz asigurată până acum de CPL Concordia (vezi foto în care primarul Dorin Vlașin discută cu primarul Radu Spermezan de la Uriu).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"