Home » Deputatul Daniel Suciu s-a implicat pentru o ucraineancă și copilul ei să scape din infernul bombardării orașului Sumy și să ajungă în siguranță la socrii ei din Ilva Mare

Deputatul Daniel Suciu s-a implicat pentru o ucraineancă și copilul ei să scape din infernul bombardării orașului Sumy și să ajungă în siguranță la socrii ei din Ilva Mare

Publicat de Radu SÎRBU
1268 Vizualizari

Apelul făcut de o femeie din Ilva Mare pentru salvarea norei și a nepotului ei din orașul ucrainean Sumy, aflat sub bombardarmentul intens al invadatorilor ruși, a avut un final fericit prin implicarea deputatului social-democrat Daniel Suciu.

Mama și copilul se aflau în Ucraina la izbucnirea războiului, unde au plecat pentru ce aceasta să facă școala de șoferi, în timp ce tatăl, originar din Ilva Mare, este la muncă în Spania.

Deputatul Daniel Suciu, alături de mai mulți oameni cu suflet mare, s-au implicat pentru ca ea să ajungă acasă. Tânăra a plecat miercuri dimineața din Sumy, cu copilul său, iar deputatul Daniel Suciu i-a adus astăzi cu mașina acasă, de la vamă.

Când răul bubuie împrejur, lăsați binele să facă gălăgie, nu-l șoptiți și nu-l ascundeți. Poate devine molipsitor. Hanna, ești o mamă de neînvins pentru copilul tău, ai trecut prin rău cu puiul tău în brațe. Mă înclin în fața curajului tău și mă bucur că ești în siguranță. Iar ție micule Daniel, ai o viață de trăit frumos în față. O vei face înconjurat de iubirea familiei ce s-a rugat pentru voi aceste 3 zile, alături de mulți alții. Și Misiunea aceasta specială s-a încheiat!”, a transmis Daniel Suciu, în această seară.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"