Home » Fabrica Somplast din Năsăud, în curs de transformare pentru reciclarea deșeurilor din plastic și producerea de ambalaje biodegradabile

Fabrica Somplast din Năsăud, în curs de transformare pentru reciclarea deșeurilor din plastic și producerea de ambalaje biodegradabile

Publicat de Radu SÎRBU
1328 Vizualizari

Intrată de circa un an în portofoliului Grupului TeraPlast, fabrica de prelucrare a maselor plastice Somplast din orașul Năsăud este în curs de ”convertire” într-o unitate de producție de reciclare a deșeurilor din plastic dat și producerea de ambalaje biodegradabile prin diviziile Recycling și Bio Pack.

În acest sens, din toamna anului trecut, în interiorul corpurilor clădirilor de producție Somplast a început construcția unei noi și încăpătoare hale (foto), obiectiv ce prinde tot mai mult contur în aceste zile și care, practic va deservi noua direcție de producție a fabricii năsăudene.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"