Home » Deputatul social-democrat Bogdan Ivan: “O Românie fără spitale! Noul slogan USR!”

Deputatul social-democrat Bogdan Ivan: “O Românie fără spitale! Noul slogan USR!”

Publicat de Radu SÎRBU
145 Vizualizari

“O Românie fără spitale! Noul slogan USR! Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul de Urgențe pentru copii și cel de Urgențe oftalmologice din București rămân fără finanțare, prin decizia Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand!

Voi cei din USR țipați ca din gură de șarpe după Colectiv: “Vrem spitale, nu catedrale”! V-ați inventat politic cățărându-vă pe cadavrele și dramele tinerilor morți în acel incendiu. Și acum mai aveți puțin până puneți lacătul unora dintre cele mai importante spitale din România.

Chiar vreți cu orice preț distrugerea totală a sistemului de sănătate publică ca apoi să îl privatizați pe bani de nimic! Ar fi formula prin care, cei cu bani trăiesc, iar cei cu venituri mici sunt condamnați la boală și moarte! Iar giganții din sănătate ar face miliarde de pe spatele celor care încă își mai permit să plătească! Acum stă și în puterea mea să vă opresc! Și voi uza de ea!”, a transmis Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"