Home » Din dragoste pentru iubitul său a fugit de acasă și și-a pus pe jar familia, fiind găsită la 3 zile după dispariție

Din dragoste pentru iubitul său a fugit de acasă și și-a pus pe jar familia, fiind găsită la 3 zile după dispariție

Publicat de Radu SÎRBU
2101 Vizualizari

Multe fete minore ajung să fugă de acasă și să-și îngrijoreze familia, toate acestea făcute, se pare, din dragoste. Ele își manifestă iubirea față de băieții cu care aleg să fie fugind de acasă. Majoritatea sunt găsite la scurt timp după ce încep urmăririle. Așa s-a întâmplat și cu o copilă de 15 din Lechința, dată dispărută de acasă de către mama sa pe data de 5 iulie.

Căutările au fost demarate imediat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale BN, de îndată fiind dispusă măsura căutării la nivel național a minorei.

Cercetările au arătat că tânăra a plecat voluntar de acasă, în data de 3 iulie a.c. și nu s-a mai întors. În data de 6 iulie, în urma căutărilor efectuate, polițiștii au depistat-o în municipiul Bistrița, la locuința unui tânăr.

Acesta a fost încredințată familiei, iar măsura căutării a fost revocată.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"