Home » Dorin Vlașin, primarul ales al Năsăudului, a decis să dea utilitate celor două foste sedii de partid de la parterul Primăriei, pentru noul serviciu de înmatriculări auto dar și casieriei taxelor și impozitelor locale

Dorin Vlașin, primarul ales al Năsăudului, a decis să dea utilitate celor două foste sedii de partid de la parterul Primăriei, pentru noul serviciu de înmatriculări auto dar și casieriei taxelor și impozitelor locale

Publicat de Radu SÎRBU
5700 Vizualizari

Printre măsurile imediate ale noului primar al orașului Năsăud, Dorin Vlașin, se numără și cele legate de a da utilitate publică cele două spații situate la parterul clădirii în care au funcționat sediile unor formațiuni politice.

Pentru că tot nu erau folosite de mai mult timp, am decis să mutăm acolo cel mai nou serviciu creat la nivelul orașului, și anume: serviciul de înmatriculări auto, dar și casieria de la Taxe și Impozite, aceasta din urmă pentru a veni, mai ales, în sprijinul oamenilor în vârstă care erau nevoiți să urce la etajul Primăriei pentru a achita diferite dări. Eu cred că cele două noi destinații sunt binevenite, întrucât intrarea se face direct de pe trotuar și, astfel, se vor evita posibilele aglomerații de la etaj”, ne-a declarat, astăzi, Dorin Vlașin.

Potrivit primarului ales, noul serviciu de înmatriculări auto va fi funcțional chiar de mâine, 13 octombrie, în timp ce casieria ITL va fi dată în folosință în zilele următoare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"