Home » Drumul Via Transilvanica a fost ecologizat de elevi

Drumul Via Transilvanica a fost ecologizat de elevi

Publicat de Radu SÎRBU
177 Vizualizari

”Luni, 13 noiembrie, Via Transilvanica a unit eforturile Royal School in Transylvania și cele ale ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud într-o acțiune de ecologizare a drumului între localitățile Dorolea și Cușma. Școala din Cluj-Napoca a adoptat această porțiune din Via Transilvanica, iar, în calitate de părinți ai acestui segment de drum, au solicitat sprijinul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud pentru realizarea acțiunii de ecologizare.

Ne-am bucurat să vedem copiii harnici și veseli, interesați de protejarea mediului înconjurător, care pe lângă sprijinul logistic al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au primit și informații despre cum trebuie colectate separate deșeurile și despre importanța reciclării acestor deșeuri.

Le mulțumim pentru efortul lor de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat și le promitem că vom răspunde cu aceeași deschidere ori de câte ori ne solicită sprijinul”, au transmis reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"