Home » Elevii Ștefan Soare și Alexandra Buzilă, mândria Colegiului Național ”George Coșbuc” Năsăud. Ștefan – bronz la Olimpiada Națională de Fizică, iar Alexandra – calificată de pe primul loc la faza națională a Olimpiadelor de Română și Biologie!

Elevii Ștefan Soare și Alexandra Buzilă, mândria Colegiului Național ”George Coșbuc” Năsăud. Ștefan – bronz la Olimpiada Națională de Fizică, iar Alexandra – calificată de pe primul loc la faza națională a Olimpiadelor de Română și Biologie!

Publicat de Radu SÎRBU
1804 Vizualizari

Rezultat excelent obținut de Ștefan Soare de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud la faza națională a Olimpiada de Fizică. Elevul de clasa a X-a, profil Mate-Info, pregătit de profesoara Ana Haitonic, a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului, o postură onorantă pentru Ștefan dar și pentru școala reprezentată.

Notabil este și faptul că Ștefan Soare va participa în zilele următoare și la Olimpiada Națională de Matematică, competiție găzduită de municipiul Piatra Neamț, precum și la Olimpiada de Lingvistică din România, etapă ce presupune participarea la Asia Pacific Linguistics Olympiad.

Un alt elev cu care liceul de elită al Năsăudului se mândrește este Alexandra Buzilă, colegă de clasă cu Ștefan Soare, cea care se pregătește să reprezinte județul BN la Olimpiadele Naționale de Română și Biologie, calificându-se de pe primul loc în urma fazelor județene!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"